Реєстрація для участі в творчих конкурсах, індивідуальних співбесідах  та фахових випробувань

Розпочалась реєстрація вступників для участі в творчих конкурсах, індивідуальних співбесідах  та фахових випробувань (для вступників в магістратуру) у закладах вищої освіти.

Пройти цю реєстрацію мають вступники, які планують вступати на творчі та спортивні спеціальності (017 Фізична культура і спорт, 022.01 Графічний дизайн, 022.03 Дизайн середовища, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, 191 Архітектура та містобудування), а також ті, хто має право вступати за співбесідою замість результатів НМТ для вступників на бакалаврат і для вступників в магістратуру на спеціальності, які потребують складання фахового випробування в університеті.

Реєстрація відбувається через електронний кабінет. Для цього вступник має внести інформацію в модулі кабінету: «Реєстрація на вступне випробування (співбесіда, творчий конкурс, фахове випробування)».

Заяви на вступні випробування дають можливість взяти участь у співбесідах та творчих конкурсах, а після їхнього успішного проходження – з 19 липня подати заяви на вступ до закладів вищої освіти.

Важливо! Заяви на вступні випробування у вигляді творчого конкурсу чи співбесіди не є заявами на вступ.

Реєстрація на співбесіди і творчі конкурси для вступу на ОС бакалавр триватиме до 10 липня – для вступу на бюджет чи контракт, для вступу на ОС магістр – до 16 липня 2024 року.

Графіки творчих конкурсів розміщені за покликанням

Графіки індивідуальних співбесід розміщені за покликанням

Графіки фахових випробувань для вступників в магістратуру розміщені за покликанням