Етапи зарахування на контракт

Виконання вимог до зарахування при вступі на освітні програми за освітнім ступенем бакалавра Хмельницького національного університету буде відбуватися у декілька етапів (з урахуванням рейтингового списку вступників):

Етап 1. Рекомендація до зарахування: 09 серпня. Виконання вимог до зарахування: до 18.00 10 серпня.

Етап 2. Рекомендація до зарахування: 11 серпня. Виконання вимог до зарахування: до 18.00 12 серпня.

Етап 3. Рекомендація до зарахування: 13 серпня. Виконання вимог до зарахування: до 18.00 14 серпня.

Етап 4. Рекомендація до зарахування: 15 серпня. Виконання вимог до зарахування: до 18.00 16 серпня.

При рекомендації вступник у електронному кабінеті вступника отримає статус заяви: «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)», тобто вступник пройшов конкурсний відбір та рекомендований до зарахування на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб. У разі присвоєння заяві такого статусу для зарахування на навчання вступник зобов’язаний виконати вимоги до зарахування (подати копії документів та підписати цю заяву за допомогою електронного підпису).

У разі невиконання вступником вимог до зарахування заяві буде присвоєно статус «Виключено зі списку рекомендованих (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)», який означає, що вступник втратив право бути зарахованим до закладу освіти на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб у зв’язку з невиконанням вимог Порядку прийому або їх порушенням. При присвоєнні заяві такого статусу заклад освіти обов’язково зазначає причину виключення.

16 серпня усім вступникам, які виконали вимоги до зарахування, буде проставлено статус заяви «Включено до наказу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)», який підтверджує, що вступників зараховано до університету на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб.