Розрахунок конкурсного бала для вступу на освітній ступінь “БАКАЛАВР” за результатами ЗНО/НМТ

Як розрахувати свій конкурсний бал при вступі в Хмельницький національний університет? Дуже просто!

🧮Скористайтеся калькулятором абітурієнта, який розміщений за покликанням

👩‍🎓У ньому можна розрахувати конкурсний бал для вступу на основі ПЗСО (11 класів) або НРК5 (молодший спеціаліст, молодший бакалавр, фаховий молодший бакалавр) за результатами НМТ/ЗНО.

➡️Якщо ви вступаєте лише за підсумками тестування, то введіть результати НМТ/ЗНО відповідно до обраних предметів.

Для вступу на спеціальності 017 Фізична культура і спорт, 022.01 Графічний дизайн, 022.03 Дизайн середовища (освітня програма Дизайн інтер’єру та меблів), 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, 191 Архітектура та містобудування результат творчого конкурсу внесіть у відповідне поле.

✅️Після заповнення необхідних полів натисніть кнопку “Розрахувати”. На екрані з’явиться перелік спеціальностей, на які Ви можете вступити в Хмельницькому національному університеті, та конкурсний бал.

🧐Зверніть увагу, що в калькуляторі не враховані додаткові бали!

2024 року передбачені такі додаткові бали:

🔸️Галузевий коефіцієнт – 1,02, якщо подаєте заяви з пріоритетностями 1 та 2 на спеціальності, яким надається особлива підтримка (додаток 1 до Правил прийому).

🔸️0-10 – за успішне закінчення у рік вступу підготовчих курсів ЗВО для вступу до нього на спеціальності, яким надається особлива підтримка (додаток 1);

🔸️10 – призерам та переможцям чемпіонатів Європи та Світу з олімпійських видів спорту (зокрема серед школярів), всесвітньої Гімназіади, чемпіонатів України (з олімпійських видів спорту) під час вступу на спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт.